logo
RNTV Live

Unde se dă bătălia dintre Halep şi Bouchard din Fed Cup

halepbouch
Cristian Anghelescu

Unde se dă bătălia dintre Halep şi Bouchard din Fed Cup

Meciul cu Canada din Fed Cup, programat în perioada 10-11 februarie 2018 se va juca la Cluj-Napoca! “Tricolorele” revin în Ardeal după ce au dezamăgit în partida jucată la Bucureşti contra Belgiei (1-3). Ele se vor lupta cu Bouchard&Co. pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

A fost ales orașul din inima Transilvaniei

Federaţia Română de tenis a bătut palma cu Primăria Cluj în privinţa locului de desfăşurare a meciului cu Canada! Conform site-ului ziuadecj.ro, barajul de menţinere în Grupa Mondială II din Fed Cup va avea loc în BT Arena, cum se numeşte acum sala polivalentă. Federaţia a cerut municipalităţii să suporte 65.000 de euro din costurile de organizare a celei de-a treia partide pe care România o va juca la Cluj, după duelurile din 2016 cu Cehia (2-3) şi Germania (1-4).

După ce a lipsit de la întâlnirea cu Belgia, Simona Halep e hotărâtă să răspundă convocării din februarie! Liderul mondial se va întâlni cu o altă vedetă a tenisului, Eugenie Bouchard – cea mai importantă jucătoare din tabăra adversă.

“Avem prima şansă, însă va fi dificil. Mie nu mi-e niciodată uşor să joc în echipă, însă am primit deja un sfat de la Andrei Pavel. Mi-a spus să iau din energia publicului, să iau energie pozitivă”, a spus Halep atunci când a aflat că România va înfrunta Canada la baraj.

sursa: ziuadecj

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor