logo
RNTV Live

Un voluntar SMURD și Salvamont a accidentat mortal un bărbat în varsta de 47 de ani pe DN1C.

download
Constantin Corina

Alberto Cristaudi a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 47 de ani, pe DN 1C din județul Maramureș. Acesta în loc să oprească şi să-i acorde primul ajutor, a părăsit locul accidentului, relateaza Realitatea.

Cetățeanul străin se numește Alberto Cristaudi, are 45 de ani și e voluntar SMURD, Salvamont şi scafandru. În prezent, ar fi salvamontist în zona Sinaia și paramedic volunar UPU SMURD Baia Mare, potrivit vasiledale.ro.

Barbatul s-ar fi întors la locul faptei de 2 ori, însă spune anchetatorilor că nu a văzut victima. Echipajele de poliţiei sosite la faţa locului au demarat cercetările şi au reuşit să dea de urma italianului după câteva ore.

Politia l-a dat inclusiv la consemn la frontieră, iar şeful Poliţiei Rutiere Maramureş a încercat de nenumărate ori să-l contacteze telefonic pentru a se preda. În cele din urmă, s-a aflat că Albero a făcut-o.

Sursa realitatea.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor