Un urs a spart o casă din Alimpești! Acesta s-a hrănit cu toată mâncarea

2471269643_2a38882ff1_b
Constantin Corina

Un urs a intrat în casa unei localnice, Maria Dârnu, din satul Sârbești, comuna Alimpești, azi-noapte.

”Mama, în vârstă de 70 de ani, a auzit o bufnitură. A ieșit, s-a dus la găini, dar totul era în regulă. Nu s-a uitat în casa mare, fiindcă nici prin cap nu-i dăduse că era un urs acolo. Ea doarme într-o casă mai mică, în aceeași curte”, povestește fiica Mariei Dârnu.

”Azi dimineață, mama a mers în casa mare și a descoperit că ursul i-a mutat frigiderul din loc, dar încă funcționează. I-a mâncat piftiile, a umblat în congelator, a luat carnea, tot ce a găsit. A deschis sticlele de ulei, le-a împrăștiat pe acolo, a luat zahărul, pâinea, a mâncat din oale, din cratițe. A înșirat pe acolo tot ce a găsit. Era o ușă veche, cu un zăvor vechi. Cum să deschidă sticlele de ulei, ca un om? Asta nu-mi iese din cap… Să știe să deschidă un frigider și așa mai departe… Urmele sunt peste tot, se vede clar pe unde a venit”.

După cele întamplate, Maria Dârnu a chemat autoritățile, spunându-i-se că va veni cineva de la primărie. ”Nici până la ora asta n-a ajuns nimeni. A sunat la Poliția Novaci. I s-a spus că nu e de competența lor. La Ocolul silvic nu răspunde nimeni. Ce faci în situația asta?”, mai spune fiica acesteia, Claudia Dârnu.

Imagini de la proprietari:

Sursa foto: gorjeanul.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor