logo
RNTV Live

Un tirist din Prahova a ucis un om în urma producerii unui accident rutier

Mihai Constantinescu

Un prahovean a produs un accident rutier teribil în Bacău

Un tirist din Prahova a ucis un om în urma producerii unui accident rutier. S-a întâmplat în judeţul Bacău, localitatea Faraoani, pe DN 2. Se pare că prahoveanul, în vârstă de 34 de ani, circula prin zonă. Nu se ştie de ce, dar se pare că acesta a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un camion staţionat pe banda de siguranţă, pe sensul său de mers.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/o-familie-din-draganesti/

Pe banda de siguranţă se afla un şofer de 49 de ani, din judetul Iasi care încerca să repare un camion. Îin urma impactului, maşina staţionată a fost proiectată într-o altă autoutilitară parcată în faţa sa. Şofer de 49 de ani care repara camionul a murit pe loc. Alte două persoane au fost rănite grav.

“Accidentul s-a soldat cu decesul unuia dintre şoferii autoutilitarelor staţionate. De asemenea, alte două persoane, respectiv şoferul care a provocat accidentul şi un bărbat de 48 de ani, din judetul Iaşi, au fost răniţi, fiind transportate la Spitalul Judetean de Urgenţă Bacău”, a declarat, miercuri, purttorul de cuvânt al Politiei Judeţene Bacău, Cătălina Creţu.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanes.ro

sursa Ştirile Kanal D

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor