logo
RNTV Live

Un tată aduce acuzaţii extrem de grave agenţilor de la Poliţia Local. Ce i-au făcut unui copil

sursa foto Reperul
Mihai Constantinescu

Au refuzat să ajute un copil agresat

Un tată aduce acuzaţii extrem de grave agenţilor de la Poliţia Local. Ce i-au făcut unui copil.

Un tată acuză pe doi agenţi de poliţie de la Poliţia Locală din Ploieşti că nu au luat măsuri după ce au aflat întâmplarea îngrozitoare prin care a trecut copilul său. Conform spuselor părintelui,ieri, băiatul de 13 ani se afla la Sala Sporturilor. A fost urmărit şi agresat de un grup de rrormi de la sală până acasă. Ulterior tatăl copilului a mers împreună cu acesta la Sala Sporturilor Olimpia. Aici se pare că a întâlnit doi agenți ai Poliției Locale care ar fi refuzat să îi ofere ajuto, notează ziarulincomod.ro.

“În jurul orei 14:15 am intrat în incinta sălii de sport unde am observat doi polițiști de la Poliția Locală care își așteptau cafeaua în dreptul unui tonomat. Le-am povestit cele întâmplate cerându-le ajutor pentru găsirea celor trei. S-au uitat la mine și mi-au răspuns sec “nu este treaba noastră”. Nu au avut nici măcar intenția de a ieși din incinta sălii de sport. Erau preocupați de cafeaua de la dozator”, a relatat ploieșteanul pentru ziarul Incomod..

 

Foto c carater ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor