logo
RNTV Live

Un tânăr s-a răsturnat cu o autoutilitara pe care a furat-o de pe malul unui râu!

ambulanta-fb
Constantin Corina

Un tânăr a pierdut controlul autoutilitarei pe care a luat-o de la serviciu, în timp ce era beat, și s-a răsturnat de pe un pod pe malul unui râu!

Joi dimineața, în jurul orei 5:00, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Zlatna, a suferit un accident pe podul care conectează strada Gării cu șoseaua ocolitoare a orașului Zlatna. Incidentul a cauzat doar pagube materiale.

În urma investigațiilor, polițiștii au descoperit că tânărul a sustras autoutilitara din curtea societății comerciale la care lucrează, deși nu deține permis de conducere și era sub influența alcoolului. Acesta a condus vehiculul pe drumurile publice din Zlatna până la locul accidentului.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre de sânge în vederea stabilirii nivelului de alcoolemie.

El este acum sub investigație pentru furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor