Fără permis, un tânăr a fost prins drogat la volan. Acesta a fost prins când conducea un vehicul ilegal, fără permis, în oraşul Bocşa din judeţul Caraş-Severin.

Tânărul a fost prins conducând fără permis și drogat în oraşul Bocşa din judeţul Caraş-Severin. Polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu avea permis și era sub consum de amfetamină.

IPJ Caraş-Severin: „Poliţişti de la Poliţia Oraşului Bocşa au oprit pentru control, pe strada Autogării din oraş, un autoturism în care se aflau doi bărbaţi, de 25 şi 50 de ani, din Berzovia şi Reşiţa. Cel de 25 de ani, care conducea autoturismul, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Rezultatul testării cu aparatul drugtest a acestuia a fost pozitiv pentru amfetamină. S-a stabilit că celălalt bărbat, proprietar al autoturismului, i-ar fi încredinţat tânărului maşina deşi cunoştea că nu posedă permis”.

Bărbatul,în vârstă de 25 de ani, a fost dus de polițiști la spital pentru prelevarea de mostre biologice. A fost întocmit un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, faţă de cel aflat la volan, şi încredinţarea unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, faţă de pasager.

Sursă: gds.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *