logo
RNTV Live

Intervenție contracronometru a salvamontiștilor prahoveni. Un iranian s-a rătăcit pe Platoul Bucegi

munti_zapada
Dumitrescu Vlad

Intervenție contracronometru a 15 salvamontisti din Busteni, Prahova si Dâmbovita. Salvatorii caută de ore bune un bărbat din Iran care s-a rătăcit pe Platoul Bugeci, după ce undeva a alunecat pe zăpadă, s-a lovit la cap și a ramas inconstient. Când s-a trezit era aproape întuneric și nu știa unde se afla.

În urmă cu puțin timp, aceștia au găsit o urmă proaspătă în zăpadă pe care o urmează, sperând că va găsi victima în viață.

”15 salvamontiști din Bușteni, Prahova și Dâmbovița caută de la ora 16.30 un turist rătăcit pe Platoul Bucegi.

Bărbatul de 53 de ani din Iran a urcat de dimineață cu telecabina și a început să se plimbe la întâmplare pentru că nu cunoștea zona și nu avea niciun obiectiv de atins.

Undeva a alunecat pe zăpadă, s-a lovit la cap și a ramas inconstient. Când s-a trezit era aproape întuneric și nu știa unde se afla. A sunat un prieten și i-a povestit tot. Acesta a dat alarma. În urmă cu câteva minute salvatorii au găsit o urmă proaspată și acum o urmează în speranța că vor găsi victima în viață”, a anunțat Salvamont Bușteni.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor