logo
RNTV Live

Un tânăr de 28 de ani a ucis o adolescentă de 14 ani dintr-un motiv halucinant

sursa foto ziarulincomod.ro
Theo Tănăsescu

Un tânăr de 28 de ani a ucis o adolescentă de 14 ani dintr-un motiv halucinant. Crima s-a produs la domiciliul minorei din localitatea bihoreană Ciocaia. Totul s-a petrecut după ce fata a refuzat să fie curtată de bărbat. Axesta s-a evernat şi a lovit-o până a ucis-o. Imediat a fugit de la locul faptei. Avut puterea să o sune pe mama adolescentei şi i-a povestit tot.

Potrivit antena3.ro în cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infranctiunii de omor sub coordonarea procurorului de caz de pe langa tribunalul Bihor. Anchetatorii vor audia astăzi și alți martori pentru a descoperi ce l-a determinat pe tânăr să recurgă la acest gest extrem, a declarat Gligor Sabău – prim-procuror adj. al Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Suspectul a fost identificat și în prezent este căutat de autorități pe raza localității Diosig, unde s-ar ascunde. El este de asemenea, dat în consemn la frontieră, mai precizează sursa citată.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-serie-de-documente-medicale…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor