logo
RNTV Live

Un tânăr afacerist a dat lovitura: Choco Kebabul, nebunia calorică a Ploieştiului

choco kebab
Raluca Eparu

Este o adevărată bombă calorică, dar cu siguranţă a cucerit Ploieştiul. Este vorba despre desertul verii-choco Kebabul, care îşi are “casa” in centrul oraşului.

mugurel draganescu

Afacerea este a lui Mugurel Drăgănescu, un ploieştean de 28 de ani, care s-a gândit că va da lovitura cu varianta dulce a kebabului, atunci când a constatat că nimeni nu are aşa ceva până în acel moment. Nu a greşit deloc, pentru că acum, tot oraşul stă la coadă să mănânce cioco-kebab-adică o clătită care conţine frişcă, fructe, bomboane colorate, ciocolată răzuită ca la kebab şi tot felul de topinguri delicioase.  “Eu am terminat facultatea de management, dar până acum am lucrat în bănci. Am vrut să fiu pe cont propriu şi să fac ceva pentru mine. Nu ştiu dacă m-au ajutat studiile, cred că oricine îşi poate deschide o aşa afacere, dacă e atent ce-şi doresc clienţii şi mai ales, ca acea afacere să fie ceva nou, de care nimeni nu a auzit. Am avut 14.000 de euro, din surse proprii, nu din împrumut bancar şi aşa am început. În două zile aveam afacerea, aşa de repede am trecut de formalităţi, pentru că lucrez sub o licenţă care există în Europa. Între timp s-au mai deschis încă două puncte similare în Constanţa şi Bucureşti, dar e loc pentru toată lumea sub soare. Îmi merge bine şi fără tata, care mă ajută, nu cred că m-aş fi descurcat în perioada asta, aşa de mare nebunie a fost. Mă gândeam să ne extindem cu încă două chioşcuri” ne-a dezvăluit Mugurel. Fiecare client îşi poate alege combinaţia de dulciuri din kebab, dar Mugurel spune că cel mai bun este “cel cu de toate”. O să aducă şi noutăţi, spune el. Adică cioco kebabul cu îngheţată, cu căpşune şi alte dulciuri. Cel mai probabil, desertul care costă 12 lei are peste 2.000 de calorii, adică raţia zilnică de hrană a unei persoane adulte, dar e aşa de bun, încât nimeni nu-şi mai face probleme în legătură cu greutatea corporală.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor