logo
RNTV Live

Un tânăr a murit din cauza unui șofer băut

politia-capitalei-politisti-masina-politie
Dudau Andreea Valentina

𝗧𝗔𝗡𝗔𝗥 𝗟𝗢𝗩𝗜𝗧 𝗠𝗢𝗥𝗧𝗔𝗟 𝗗𝗘 𝗨𝗡 𝗦𝗢𝗙𝗘𝗥 𝗕𝗔𝗨𝗧 𝗜𝗡 𝗝𝗨𝗗𝗘𝗧𝗨𝗟 𝗦𝗨𝗖𝗘𝗔𝗩𝗔!

În dimineața aceasta, în jurul orei 06:20, Poliția Municipiului Suceava a fost alertată cu privire la descoperirea unei persoane decedate pe drumul județean care leagă localitățile Moara și Frumoasa.

O echipă operativă, însoțită de un tehnician criminalist, s-a deplasat la fața locului și a identificat cadavrul ca aparținând unui bărbat în vârstă de 26 de ani. Concluzia preliminară indică faptul că decesul a survenit cel mai probabil în urma unui accident rutier, iar șoferul implicat a părăsit locul incidentului.

Imediat au fost mobilizate mai multe echipe de căutare, iar filtre de căutare au fost instalate în zona respectivă. În plus, o echipă specializată, compusă din polițiști de la Serviciul Rutier al IPJ Suceava și Biroul Rutier al Poliției Municipiului Suceava, a demarat activități investigative și de cercetare penală.

Într-un interval de aproximativ două ore de la producerea evenimentului, vehiculul implicat a fost identificat, iar identitatea șoferului a fost stabilită. Prin intermediul unor activități investigative complexe, s-a reușit localizarea șoferului, un tânăr în vârstă de 21 de ani, într-o locuință din comuna Moara.

Deși s-au deplasat la domiciliul său, tânărul a refuzat accesul polițiștilor pe proprietatea sa privată. Prin intermediul unui negociator specializat, s-a inițiat o procedură de negociere și, în cele din urmă, tânărul a fost extras în siguranță, fără necesitatea intervenției forței.

El a fost condus la sediul Serviciului Rutier pentru a fi supus procedurilor legale. Testele de alcoolemie au indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar testele pentru substanțe interzise au avut rezultate negative.

Ulterior, tânărul a fost dus la o unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice.

În urma acestor evenimente, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, iar masuri procesuale vor fi luate împotriva tânărului în vârstă de 21 de ani.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor