???????? ?????? ?? ??????? ??????: ?? ????? ? ?????!

Pompierii din Brașov au anunțat că, în jurul orei 05:00, au fost informați despre producerea unui accident rutier pe DN 73A, între localitățile Râșnov și Predeal, implicând un autobuz în care se aflau 20 de persoane și o dubă de transport marfă, condusă doar de șofer.

În urma accidentului, au rezultat patru victime, dintre care două au fost încarcerate.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, două autospeciale de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, patru echipaje SMURD și două ambulanțe SAJ.

Din păcate, șoferul dubei, un bărbat de 26 de ani, a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat. S-a intervenit pentru descarcerarea șoferului autobuzului și pentru acordarea asistenței medicale celorlalte victime.

Două dintre victime au fost transportate la Spitalul Județean Brașov pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate, iar a treia victimă a refuzat transportul la spital.

Conducătorul autobuzului, un bărbat de 45 de ani, a suferit multiple traume, iar o femeie de 63 de ani a suferit un traumatism toracic. Ambele persoane sunt conștiente.

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane şi text care spune „CEKENVERTA Nen BUNĂTĂȚU SERVCIULE AKBILANTI ANTI BRASOV POMPIERIV”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *