Un tânăr de 18 ani a fost reţinut pentru furtul unui lemur din Grădina Zoologică din Călăraşi. Animalul, găsit într-o clădire abandonată, era legat de picioare

News.ro a anunțat la 112 absența lemurului din Grădina Zoologică Călărași.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că persoane necunoscute, prin tăierea lacătului cu care era asigurată boxa animalelor, ar fi pătruns în interior şi ar fi sustras o maimuţă, specia Lemur. Cercetările desfăşurate cu operativitate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, au condus la identificarea persoanei în cauză, respectiv un tânăr, de 18 ani, din municipiul Călăraşi. De asemenea, în urma căutărilor efectuate în zona unde locuieşte persoana în cauză, maimuţa a fost găsită într-o clădire abandonată, fiind legată de picioare”, transmit, vineri, oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Tânărul suspectat de furt a fost reținut pentru 24 de ore și se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Călărași.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *