logo
RNTV Live

Un tanăr a blocat cu mașina o proprietate privată din Ploiești. În momentul cand mașina urma să fie ridicată, totul a luat o întorsătură neașteptată

angajati SGU batuti 5
Mihai Constantinescu

Un tanăr a blocat cu mașina o proprietate privată din Ploiești. În momentul cand mașina urma să fie ridicată, totul a luat o întorsătură neașteptată.

Ieri, dispeceratul Poliției Locale Ploiești a fost sesizat cu privire la faptul că, pe strada Cavalului, accesul pe o proprietate privată este blocat de un autovehicul.

În baza sesizării, la fața locului, s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice/ A constat prezența unui autoturism marca Volkswagen, ce bloca intrarea în curtea imobilului. Polițiștii locali au solicitat S.C. Servicii de Gospodărire Urbană prezența platformei de ridicat autovehicule parcate neregulamentar. În acest timp, s-a prezentat numitulun tanăr de 21 ani, cu domiciliul în Comuna Chiojdeanca, care s-a urcat la volanul mașinii mutând-o în altă locație. În urma legitimării și a verificărilor întreprinse, polițiștii locali au constat că acesta nu deținea permis de conducere.

Bărbatul a fost predat lucrătorilor Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, pentru continuarea cercetărilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor