logo
RNTV Live

Un şofer din Prahova a fugit cu maşina când poliţiştii au încercat să facă anumite verificări

razie politie
Theo Tănăsescu

Un şofer din Prahova a fugit cu maşina când poliţiştii au încercat să facă anumite verificări. S-a întâmplat ieri, în jurul orei 20:00, în timp ce oamenii legii desfășurau activități pe linie rutieră pe raza comunei Vâlcănești. Astfel, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Plopeni au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DJ 218, însă șoferul autoturismului nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

Având în vedere aceste aspecte, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări în vederea depistării conducătorului auto, acesta fiind depistat la scurt timp, în persoana unui bărbat în vârstă de 27 de ani din comună, care a declarat că are permisul de conducere suspendat.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că cele declarate de bărbat se confirmă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/recrutari-la-dgaspc-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor