logo
RNTV Live

Un șofer beat și drogat a omorât un tanăr de doar 18 ani. Polițiștii prahoveni fac cercetări!

ucis pe loc, devastate
Erika Stoica

Un șofer beat și drogat a omorat un tanăr de doar 18 ani. Polițiștii prahoveni fac cercetări!

Tragicul eveniment s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 23.00. Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe DJ 101 F, în comuna Ciupelnița s-ar fi produs un accident rutier cu victimă.

Din primele cercetări de la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ101, în comuna Ciupelnița, la un moment dat ar fi acroșat un tânăr în vârstă de 18 ani care se deplasa pe marginea drumului, după care, ar fi părăsit locul accidentului.

Pietonul a fost transport la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar în cursul acestei dimineți, din păcate, acesta a fost declarat decedat.

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și ulterior depistat persoana banuită de săvârșirea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 24 de ani, din comuna Dumbrava.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.88 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, acesta a fost testat și cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 41 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor