logo
RNTV Live

Un șofer beat a provocat un accident rutier în Campina

sofer beat
Erika Stoica

Un șofer beat a provocat un accident rutier în Campina

Ieri, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că pe strada Dr. Toma Ionescu a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiu, în timp ce se afla la volanul unui autoturism și efectua manevra de mers înapoi, ar fi acroșat un autoturism care circula pe același sector de drum.

Întrucât conducătorul auto în vârstă de 36 de ani emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor