logo
RNTV Live

Un şofer beat a intrat într-un cap de pod. Cum a încercat să scape?

imagine
Mihai Constantinescu

Un şofer beat a intrat într-un cap de pod. A încercat să scape dând vina pe altcineva!

Totul s-a întâmplat în week -end. Beat bine, conducătorul auto a ieșit cu autoturismul în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un cap de pod,  în timp ce conducea pe raza comunei Talea, pe DJ 206.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul care a sesizat poliția era de fapt pasager pe locul din dreapta, iar conducătorul autoturismului fiind sub influența alcoolului, i-a propus acestuia să facă schimb de locuri.

În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului care a condus autoturismul, a reieșit o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la o unitate medicală atât în vederea acordării de îngrijiri medicale cât și pentru recoltare de mostre biologice de sânge.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În baza probatoriului administrat, ieri 5 septembrie, față de conducătorul autoturismului a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/saj-prahova-face-angajari/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor