logo
RNTV Live

Un şofer a lovit cu maşina poliţistul care îl oprise

politia-capitalei-politisti-masina-politie
Dudau Andreea Valentina

Oprit în trafic, un șofer a lovit cu mașina polițistul care l-a oprit și o autospecială MAI.

Un șofer oprit în trafic a lovit polițistul care l-a oprit, dar și o autospecială MAI. Oprit în trafic, bărbatul a refuzat să coboare geamul mașinii, a făcut o manevră bruscă cu spatele și a lovit polițistul. El a lovit și autospeciala poliției.

Șoferul avea permisul de conducere suspendat. Prins în cele din urma, el a fost scos din mașină după ce forțele de intervenție au spart geamul mașinii.

Sâmbătă, în jurul orei 20:30, în localitatea Şăulia, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Band a oprit un autoturism. Mașina era condusă de un bărbat cunoscut că avea permisul suspendat.

Poliţia judeţeană Mureş: „După oprire, persoana a refuzat să deschidă fereastra autovehiculului, efectuând o manevră bruscă de mers înapoi, rănind uşor un agent de poliţie la nivelul piciorului şi avariind autospeciala de poliţie. Acesta a fost somat să coboare din maşină, însă a refuzat, manifestând o atitudine necooperantă şi agresivă.  În cadrul intervenţiei a fost distrus geamul portierei maşinii oprite şi au fost executate de către un agent de poliţie trei focuri de armă, de avertisment, în plan vertical. Bărbatul a fugit de la faţa locului cu autoturismul, poliţiştii pornind în urmărirea sa. Acesta a fost oprit la intrare în localitatea Berghia cu sprijinul unui echipaj rutier dirijat în zonă. A fost imobilizat şi condus la sediu”.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și a fost condus de poliţişti la o unitate medicală. Aici i-au fost prelevate probe biologice.

Șoferul a fost reținut. El este acuzat de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, dar şi de ultraj. Cercetările se află în desfășurare.

Sursă: gds.ro

‎‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor