logo
RNTV Live

Un senator din partea USR critică aspru pe George Simion, în urma solicitării sale de a renunța la candidatură: “Sunt niște argumente fără substanță!”

marius_bodea
Theo Tănăsescu

Marius Bodea, senator din partea USR, a reacționat vehement după ce liderul AUR, George Simion, i-a cerut să-și retragă candidatura pentru Primăria Iași și să-l susțină pe Tudor Ciuhodaru. Bodea a calificat propunerile lui Simion drept “argumente fără substanță” și a subliniat că el este singurul care luptă de opt ani împotriva mafiei conduse de actualul primar, Mihai Chirica.

Propunerile lui Simion sunt praștii aruncate în vânt, acuză senatorul

”Sunt singurul care, de opt ani de zile, lupt cu mâinile goale aproape împotriva lui Chirica şi a mafiei ce a acaparat oraşul acesta. Nu m-am abătut de la proiectul meu politic nici un milimetru. Propunerile domnului Simion sunt, ca de obicei, nişte praştii aruncate în vânt. Ele vin din partea cui? Din partea unuia care îşi filma clipuri BDSM în sediul Primăriei Iaşi, în timp ce Chirica îi punea biroul la dispoziţie şi rânjeau amândoi satisfăcuţi? Sau din partea lui Tudor Ciuhodaru, care i-a făcut campanie lui Chirica şi îi ridica osanale?”, a declarat pentru News.ro senatorul USR Marius Bodea.

Totodată, Bodea consideră că potrivit sondajelor, el este candidatul cu şansele cele mai mari să îl învingă pe Mihai Chirica.

”Cine vrea să fie luat în serios când spune că vrea să scape oraşul de Chirica, atunci trebuie să vadă care este candidatul care are cele mai mari şanse să îl învingă. Eu sunt acela în toate sondajele serioase, măcar de trei ori peste orice reşapează Simion de prin politica ieşeană. Dacă domnul Simion e aşa de sigur pe victoria candidatului său, de ce mă mai invocă ritualic? Ce-a văzut în sondaje, de îi stârneşte palpitaţii?”, a mai afirmat senatorul Marius Bodea.

El a precizat că rămâne candidatul USR la primăria Iaşi, iar singurul său adversar este Mihai Chirica.

George Simion, liderul AUR, a anunţat luni la Iaşi că medicul Tudor Ciuhodaru, în prezent europarlamentar, este candidatul Alianţei pentru Unirea României la primăria Iaşi.

Preşedintele AUR a făcut apel la Marius Bodea, de la USR, să-şi retragă candidatura şi să facă o alianţă cu AUR pentru susţinerea candidaturii lui Ciuhodaru.

”Îi cer public lui Marius Bodea să formăm împreună o alianţă pentru susţinerea la Primăria Iaşi a doctorului Tudor Ciuhodaru. Îi cer public lui Marius Bodea să renunţe la ideea de a împărţi voturile ieşenilor”, a spus George Simion.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor