logo
RNTV Live

Un sat din Prahova, terorizat de hoţi. Au dat două lovituri într-o singură noapte

casă de vacanta sparta
Mihai Constantinescu

Hoţi reţinuţi pentru 24 de ore

Un sat din Prahova, terorizat de hoţi. Au dat două lovituri într-o singură noapte. Este vorba satul Pleaşa unde doi prahoveni au dat furat de două ori într-o singură noapte. Hoţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Noaptea de 15/16 noiembrie a fost aleasă de cei doi prahoveni din Bucov ca dată când au dat două lovituri una după alta, în Pleaşa. Mai întâi au ochit un autoturism parcat. În timp ce unul dintre aceștia ar fi asigurat paza pentru a nu fi prinși, cel de-al doilea – un minor de 17 ani– ar fi sustras din interiorul autoturismului un telefon mobil. L-au vândut ulterior unei persoane din localitate, pentru suma de 30 de lei.

În aceeași noapte, aceștia ar fi pătruns și într-o societate comercială, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (pachete cu țigări, băuturi alcoolice, răcoritoare) și o sumă de bani din încasările magazinului.

Au fost reținuți pentru 24 de ore şi sunt cercetați privind săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat. Urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de sesizare a instanței în vederea luării unei măsuri preventive.

foto cu caracter ilustrativ

comunicat IJP Prahova

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor