logo
RNTV Live

Un român este directorul hotelului Trump din Chicago

hotel trump chicago
rnews

Un român este directorul hotelului Trump din Chicago

Trump International Hotel & Tower Chicago l-a numit pe Gabriel Constantin director general. Constantin a emigrat în Statele Unite în 2002.

Trump International Hotel & Tower Chicago a anunțat miercuri numirea lui Gabriel Constantin director general al proprietății de cinci stele, potrivit hotel-online.com. Constantin are o carieră de succes de cinci ani cu Trump Hotels.

Constantin a deținut anterior funcția de manager pentru Trump Hotels din Washington, DC. Hotelul Trump din Chicago are 339 camere de oaspeți și un turn rezidențial format din 489 unități de lux. Hotelul este clasificat la cinci stele.

Gabriel Constantin are o diplomă de licență în domeniul finanțelor și managementului la Universitatea Ecologică din București. S-a mutat în Marea Britanie și Irlanda înainte de a se deplasa în Statele Unite în 2002.

Peste ocean, Constantin a lucrat în rețeaua InterContinental Hotels Group (Baltimore) înainte de a fi numit director de operațiuni pentru The Ritz-Carlton în zona Philadelphia.

La începutul lui 2003 s-a alăturat echipei Trump Hotels pentru a supraveghea partea de alimente și băuturi. Hotelul Trump International & Tower Chicago este situat în inima orașului și cuprinde etajele 14-27 ale unui turn rezidențial de 92 de etaje dezvoltat de Trump.

Digi 24

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor