logo
RNTV Live

Un român caută bunici pe internet şi vrea să le ofere căsuţa lui, gratuit

Un român caută bunici pe internet şi vrea să le ofere căsuţa lui, gratuit
Mihai Constantinescu

“Cine n-are bătrâni să-şi cumpere”, spune o vorbă din popor. Sau măcar să le facă anii bătrâneţii mai frumoşi, aşa cum doreşte şi un român care a decis să ofere căsuţa de la ţară unei doamne pensionare sau unei familii. Şi asta doar pentru a menține locul „viu” şi pentru a avea cine să îi întâmpine atunci când vine în weekend.

“Colţul de Rai”, cum îî spune proprietarul, se găseşte în Ialomiţa, pe DN2A între Urziceni și Slobozia (localitatea Ciochina-conform anunţului) e solidă şi în stare foarte bună. Are boltă cu viţă de vie, o grădina de flori de 200 mp şii o livadă de 700 mp cu meri, pruni, gutui, cireşi, peri, corcodusi, vişini. Căsuţa e cochetă şi foarte bine compartimentată. Este din cărămida, e mobilata 75%, are trei 3 camere, bucătărie de iarna, baie, garaj, bucătărie de vara, foișor. Încâlzirea se face cu sobe din teracotă dar şi centrală termică pe lemne cu calorifere, put forat, boiler, panouri solare, bucătărie de vara, 200 mp de curte betonată.

Bunicii care vor locui aici nu trebuie să-şi facă griji pentru plata utilităţilor. Propietarul va avea grija asta. Singura dorinţă a acestuia este: “Caut o familie de pensionari sau o doamnă pensionară care să îmi ţină loc de părinţi sau de bunici, eu sunt inginer, am 47 de ani şi singur şi resimt foarte mult lipsa rudelor.

Mai multe detalii, vă rog pe email: eurototalexpert@yahoo.com , unde vă rog să îmi lăsaţi telefonul Dvs şi vă sun eu.”

sursa http://loon.ro/aceasta-casuta-asteapta-o-familie-de-pensionari-sau-o-doamna-pensionara-care-sa-locuiasca-gratis-ea-anuntul-inedit-facut-de-un-roman-pe-facebook/

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor