logo
RNTV Live

Un primar și-a acordat singur mai mulți bani la salariu și și-a semnat și autorizația de construcție pentru propria casă

sursă foto stiridinsurse.ro
Mihai Constantinescu

Un primar și-a acordat singur mai mulți bani la salariu și și-a semnat și autorizația de construcție pentru propria casă.

Funcția obtinută i-a întunecat mintea unui primar din Alba Este vorba despre primarul comunei Avram Iancu din județul Alba.Și-a dat singur un spor la salariu de 25% şi a semnat chiar şi autorizaţia de construcţie pentru casa sa. Toate i-au mers bine, înainte să iasă la iveală în urma unui control al inspectorilor Agenţiei Naţionale de Integritate.

Primarul comunei Avram Iancu, din județul Alba, Sandu Heler, a fost depistat în stare de incompatibilitate de către Agenția Națională de Integritate. Acesta și-a dat un spor de 25% la salariu și a semnat pentru sine o autorizație de construcție, notează stiridinsurse.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor