logo
RNTV Live

Un primar din Prahova a rezolvat problema furturilor din comună. Niciun caz înregistrat anul acesta

I-au prins degeaba! Polițiști “dezarmați” chiar de victimele unor hoți!
rnews

Hoții, speriați de BIG BROTHER

Primul sistem de supraveghere video din Prahova a fost implementat la Dumbăvești. La aproape 2 ani de la instalarea camerelor, hoții au renunțat să mai dea atacul în comună.

87 de furturi au fost înregistrate la nivelul comunei în anul 2016, când nu erau camere. Speriați de sistemele video, hotii au mai dat doar două spargeri anul trecut, iar anul acesta nu au mai avut curajul să se apropie de gospodăriile care le făceau cu ochiul în trecut.

60 000 de euro a costat toată investiția. Primarul spune că suma nici nu mai contează, dacă furturile s-au redus. Mai mult, o parte dintre camere au fost montate și la obiectivele din comună unde era nevoie de pază permanentă, motiv pentru care nu mai este nevoie de plata unor angajați care să supravegheze zona.

Vestea bună este că întreg sistemul este acredidat de către Poliție, motiv pentru care imaginile pot consitui probe la dosar.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor