logo
RNTV Live

Un prahovean a vrut să se sinucidă. Intenţiona se dea foc gazului de la două butelii

Un prahovean a vrut să se sinucidă. Intenţiona se dea foc gazului de la două butelii
Mihai Constantinescu

Un prahovean a vrut să se sinucidă. Intenţiona se dea foc gazului de la două butelii. Scenele şocante s-au petrecut ieri după amiază în Vălenii de Munte, care au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că dorește să se sinucidă. Intenţiona să incendieze locuința prin producerea unei explozii folosind două butelii pe care le pregătise.

La eveniment a intervenit o echipă operativă, care a constatat faptul că bărbatul se afla în dormitorul locuinței, la fereastră. De aici amenința că dacă organele de poliție intră în curtea sa va aprinde gazul din butelii.

S-au purtat discuții continuu în scopul determinării personei să înceteze acțiunea agresivă, prin care se putea răni sau putea să producă victime sau distrugeri de bunuri, însă acesta a refuzat categoric continuând cu amenințările.

Astfel, polițiștii au pătruns prin forțarea ușii de acces în dormitorul în care se baricadase bărbatul, au procedat la imobilizarea, încătușarea și conducerea acestuia la Postul de Poliție Drajna.

În urma administrării probatoriului, față de bărbatul de 38 de ani s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore. Totodată, acesta urmează a fi supus unei expertize psihiatrice în vederea stabilirii discernământului, efectuându-se demersuri pentru internarea nevoluntară.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/alerta-la-o-pensiune-din-cheia/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-sofer-beat-a-intrat-cu…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor