logo
RNTV Live

Un prahovean şi-a lăsat maşina pe patru locuri de parcare, în Braşov. Este incredibil ce a urmat

patru locuri de parcare sursa foto stirile protv.ro
Mihai Constantinescu

“Performanţa” unui prahovean, taxată de un braşovean

Un prahovean şi-a lăsat maşina pe patru locuri de parcare, în Braşov. Este incredibil ce a urmat.

Un prahovean a fost aspru taxat de către un braşovean după ce a ocupat patru louri de parcare de la un mall. Acesta nu s-a ales cu maşina zgâriată sau cu luneta spartă. Pur şi simplu a fost trimis să ia lecţii gratuite de parcare.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/foto-o-femeie-din-cluj-napoca-pus-recompensa-pe-capul-unui-prahovean-ce-acuzatii-se-aduc/

”Bine ai venit în Ardeal. Aici, la noi, se acordă gratuit lecţii de parcare. Iţi recomand să te înscrii. Ai ocupat patru locuri“, i-a scris brașoveanul pe o bucată de hârtie.

”Nu doresc să creez impresia că şoferii din judeţul x sau y sunt mai prosti sau mai nesimţiţi decât cei din a sau b. O singură problemă majoră văd însă, prostia şi mai ales nesimţirea au devenit universale în toată ţara şi ce am surprins în aceste cadre sunt doar un exemplu. Din păcate, faptele bune şi exemplele pozitive sunt mai puţin contagioase, prostia şi nesimţirea însă nu au antidot”, a scris pe Facebook cel care a surprins scena.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor