logo
RNTV Live

Un prahovean şi-a tăiat, din greşeală, picioarele cu flexul. Vecinii i-au acordat primele îngrijiri

sursă foto meserias în bricolaj
Theo Tănăsescu

Un prahovean şi-a tăiat, din greşeală, picioarele cu flexul. Vecinii i-au acordat primele îngrijiri. S-a întâmplat recent în Breaza. Într-o clipă de neatenţie, un bărbat de 41 de ani şi-a tăiat cu flexul picioarele.

Până la sosirea medicilor, vecinii i-au acordat primul ajutor. Unul dintre vecinii săi a relatat pe Facebook cum s-a întâmpat totul.

“Am contribuit la acordarea primului ajutor pentru un vecin care si-a taiat ambele picioare cu flexul. A fost prima oara cand am asistat la ceva de genul asta si ma gandesc ca impartasirea experientei ar putea fi utila si altora. Mai intai mi s-a parut ca aud strigat de ajutor – de undeva la peste vreo 3 curti. Abia a 3-a oara am fost cat de cat sigur ca asta aud si am strigat tare „Ce s-a intamplat?”. Mi-a raspuns ca si-a taiat picioarele cu flexul (nu “m-am taiat la picioare”, ci “mi-am taiat picioarele” – ceea ce m-a facut sa ma intreb daca mai are picioarele atasate de corp). In primele secunde i-am spus copilului sa ramana in curte, ca ma duc sa ajut – si am fugit spre locul respectiv (circa 500m), in acelasi timp intrand in aplicatia 112”, a povestit vecinul.

” La sosirea echipajul SAJ prezenta o plagă tăiată la nivelul 1/3 din gamba stângă inferioară și plagă profundă cu intersectare oase la gamba dreaptă a fost tranportat după evaluare și tratament la SJUP Ploiesti”, a transmis SAJ Prahova citat de observatornews.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor