logo
RNTV Live

Un prahovean s-a spânzurat în Italia în condiții neelucidate

roberto
Oana Stoica

Robert a lăsat orfană o copilă de 14 ani

Dramă în comuna Valea Călugărească. Deși era așteptat să se întoarcă acasă peste 10 zile, Robert Tache s-a sinucis vineri în locuința din Copertino, localitate din sudul Italiei. Aici muncea de câțiva ani în bucătăria unui restaurant. Una dintre cele două romance cu care locuia a alertat autoritățile italiene. Bărbatul a fost găsit spînzurat. Acasă a rămas fără tată copilă de numai 14 ani și mama lui Robert, o femeie fară venituri și bolnavă. Vestea a căzut ca un trăsnet în familie. Mai ales că vorbeau des cu Robert la telefon. Acesta urma să împlinească 40 de ani la sfârșitul lunii, pe 24 august. Dramatic este că rudele nu au bani să repatrieze trupul neânsuflețit. Mai mult, suspectează că la mijloc ar fi ceva necurat. Nu-l credeau capabil pe bărbat să-și ia zilele, mai ales că era singurul sprijin al familiei și își iubea foarte mult fiica.

robert 2

Familia nu are bani să-l repatrieze

”Îmi tot povestea că se ceartă des cu femeile cu care locuia, îi făceau probleme. Este suspect că una dintre ele s-a dat soția lui. Au mințit mult amândoua. Sper ca polițiștii italieni să facă lumină. Copilul meu nu ar fi făcut așa ceva. E ceva putred la mijloc. Acum avem nevoie de ajutor, nu avem bani să-l aducem în țară. Ne costă numai 3000 de euro să plătim taxele către medicina legală de acolo. Plus transportul. Iar eu am doar un ajutor social de 142 de lei”, a povestit printer lacrimi Ana Mare, mama lui Robert. Nimeni dintre apropiați nu înțelege cum a fost posibil ca Robert să își pună ștreangul de gât. ”Ultimele cuvinte astea au fost:în zece zile sunt acasă! A vorbit și cu fata, tot la fel, zâna lui tăticu, vin acasă, te îmbrac, te încalț, vedem unde băgăm dosarul la liceu. Eu cred că e posibil să fi fost omorât. Așa bănuiesc!”, a mai adăugat mama lui Robert.

Cei care vor să ajute familia să îl repatrieze pe Robert, pot face donații în contul:

IONESCU ȘTEFANIA – RO 23 RZBR 0000060018286904 – Raiffeisen Bank – Pentru Tache Robert

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor