logo
RNTV Live

Un prahovean a fost împins spre necaz de prietena lui. Ambii au acum dosare penale

politia rutiera
Mihai Constantinescu

Doi tineri din Prahova, puşi pe distracţie, au ajuns să regrete crunt gestul lor necugetat de a ieşi la plimbare cu maşina.

Prietena tânărului i-a încredinţat maşina ca să iasă amândoi la plimbare, deşi bărbatul nu avea permis de conducere.

Au fost surprinşi în trafic de către oamenii legii în timp ce se deplasau în directia Drăgănești spre Dumbrava. Poliţiştii şi-au dat imediat seama că ceva este în neregulă, aşa că au început verificările şi au constatat că bărbatul aflat la volan nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule şi că autoturismul i-a fost încredinţat chiar de prietena lui.

Acum cei doi trebuie să răspundă în faţa legii. Pentru bărbat a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii intracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar pentru tânără un alt dosar penal pentrui infracțiunea de încredințarea unui vehicul pentru a fi condus de catre o persoană care nu detine permis de conducere.

sursa IJP Prahova

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor