logo
RNTV Live

Un prahovean extrem de violent a intrat fără permisune în casa fratelui său și a distrus totul în cale. Voia să aplice o corecție inclusiv concubinei

masina_politie
Mihai Constantinescu

Un prahovean extrem de violent a intrat fără permisune în casa fratelui său și a distrus totul în cale. Voia să aplice o corecție inclusiv concubinei

Totul s-a petrecut ieri seara. Polițiștii Secției de poliție rurală Valea Călugărească au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat din comuna Valea Călugărească, despre faptul că fratele său provoacă scandal la domiciliu.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat persoana. A fost vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de an. Avea asupra sa un obiect contondent cu care ar fi amenințat pe fratele său dar și pe concubina acestuia.

Totodată acesta a pătruns fără drept în locuința fratelui unde ar fi spart geamul tip termopan de la intrarea locuinței și o ușă din interiorul acesteia.

În baza probatoriului administrat față de bărbatul de 35 de ani din comuna Valea Călugărescă a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și amenințare.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor