logo
RNTV Live

Un prahovean din Băicoi a dat haina preoţească pe cea de pompier. S-a născut pentru a ajuta

A lăsat preoţia pentru a deveni pompier/ sursă foto stirileproprahova.ro
Mihai Constantinescu

A lăsat preoţia pentru a deveni pompier

Un prahovean din Băicoi a dat haina preoţească pe cea de pompier. S-a născut pentru a ajuta.

Dacă pentru unele persoane alegerea drumului în viaţă este o misiune destul de dificilă pentru Cătălin Calaver a fost uşor. A ştiu de mic copil că s-a născut pentru a-şi ajuta aproapele.

Iată şi motivul pentru care la vârsta de doar 14 ani, adolescentul din Băicoi a plecat la Târgoviște. A făcut seminarul, apoi facultatea de Teologie și masterul. Nu a devenit preot însă ci dascăl, dar nu pentru mult timp.

A simţit că altul este drumul său. În urmă cu 10 ani a ales să salveze semenii din necaz, dar nu sufleţeşte ci în viaţa reală. A devenit pompier.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/videodupa-mai-bine-de-30-de-ani-localnicii-din-baicoi-scapa-de-noroiul-de-pe-strazi/

Conştient că “o faptă bună este cea mai bună rugăciune!“Cătălin salvează acum vieţi omeneşti.

Potrivit stirileproprahova.ro ,în timpul liber, Cătălin este şi antrenor de fitness la o sală de sport din Ploieşti. A urmat cursurile unei școli de instructori de fitness, apoi s-a specializat și în nutriție. La sală oamenii învaţă de la el să adopte un stil de viaţă sănătos.

Povestea lui Cătălin a apărut ca exemplu într-o renumită revistă dedicată celor care duc o viață bazată pe mișcare și alimentație sănătoasă. Pentru el, fiecare zi se încheie cu bucuria de a fi făcut un bine, mai notează sursa citată.

Pentru mai multe ştiri, vizitaşi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor