logo
RNTV Live

Un prahovean care avea obligația de a se afla în autoizolare a nesocotit măsura. Pedepsit de poliţişti

oras pustiit
Mihai Constantinescu

Un prahovean care avea obligația de a se afla în autoizolare a nesocotit măsura. Pedepsit de poliţişti

Ieri, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești a fost înregistrată o cauză penală având ca obiect săvârșirea infracțiunii dc zădărnicirea combaterii bolilor.

Concret, în ziua de 28.03.2020, organele de cercetare penală din cadrul Politiei Municipiului Ploiești — Secția nr. 3 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană care avea obligația dc a se afla în autoizolare la domiciliu, fiind recent îiitoarsă din Franța, a părăsit domiciliul pentru a merge la cumpărături. A fost depistată pe strada Baraoltului din Ploiești.

Activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea derepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a prezumției de nevinovăție.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesti-primavara-mai-frumoasa-ca-oricand-in-centrul-orasului-dar-a-nimanui/?fbclid=IwAR2tk0lQQdYQDMjsosAq-GZlG4ddm0wcxx8QvvmvQuf17_CLg5iApSpefws

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor