logo
RNTV Live

Un prahovean a găsit un card bancar pe stradă și a cheltuit bani de pe el. Polițiștii l-au prins

card
Erika Stoica

Un prahovean a găsit un card bancar pe stradă și a cheltuit bani de pe el. Polițiștii l-au prins

Vinerea trecută, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din orașul Bușteni despre faptul că, în urmă cu aproximativ două săptămâni și-a pierdut un obiect vestimentar, în interiorul căruia se afla actul de identitate, precum și un card bancar.

Ulterior, bărbatul s-a deplasat la banca emitentă a cardului și a constatat faptul că din contul personal au fost efectuate patru tranzacții în valoare de 1359.30 de lei.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, ca fiind un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Bucov.

Cercetările sunt continuate în cauză, pentru recuperarea prejudiciului și tragerea la răspunderea penală a făptuitorului.

Poliţiştii prahoveni recomandă cetăţenilor să nu ţină în portofel/haine şi datele referitoare la codul PIN al cardurilor bancare sau alte date de autentificare. Din punct de vedere legal, însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităţilor în termen de 10 zile, constituie infracţiune

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor