logo
RNTV Live

Un prahovean a fost pe cale să intre în Cartea Recordurilor cu cele mai multe sancţiuni primite la o simplă întâlnire cu poliţia rutieră. Acesta i-a dus pe poliţişti în pragul disperării

5 sancțiuni  contravenționale aplicate unui șofer de polițiștii rutieri/ sursă foto InformaţiaTa.ro
Mihai Constantinescu

 

5 sancțiuni  contravenționale aplicate unui șofer de către polițiștii rutieri

Un prahovean a fost pe cale să intre în Cartea Recordurilor cu cele mai multe sancţiuni primite la o simplă întâlnire cu poliţia rutieră. Acesta i-a dus în pragul disperării pe poliţişti. Totul s-a întâmplat pe DN1 unde oamenii legii au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui ansamblu de vehicule care circula în direcția Ploiești – Brașov, întrucât conducătorul nu purta centura de siguranță. Nimeni nu se aştepta la circul care a urmat.

Şoferul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, aşa că au pornit în urmărirea lui. A fost oprit. Acesta a refuzat să prezinte documentele pentru control, spunând că nu le are asupra sa.

În prezența unui martor asistent, polițiștii au efectuat un control corporal, într-unul dintre buzunare fiind găsit permisul de conducere. În continuare, polițiștii au constat că acesta încălcase și o restricție de circulație.

Având în vedere contravențiile săvârșite acesta a fost sancționat contravențional pentru neoprire la semnalul agentului de poliție rutieră, pentru refuzul de a înmâna documentele personale și pentru încercarea de a se sustrage controlului, pentru nepurtarea centurii de siguranță și pentru nerespectarea interdicției de circulație.

Totodată, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 30 de zile.

comunicat IPJ Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor