logo
RNTV Live

Un pompier prahovean, înger păzitor pentru o familie din Breaza . Gestul său i-a salvat de la o nenorocire

înger păzitor
Mihai Constantinescu

Salvator în timpul liber

Un pompier prahovean, înger păzitor pentru o familie din Breaza . Gestul său i-a salvat de la o nenorocire

O familie din Prahova poate considera că are un înger păzitor care le-a salvat locuinţa de la un incendiu devastator.

Nu are aripi, însă menirea lui este de a salva semenii şi bunurile lor şi a făcut-o din nou, chiar dacă se afla în timpul său liber. Plt. adj. Marin Vasile, din cadrul Punctului de lucru Comarnic se afla pe DN1 când a observat  în dreptul cartierului Frăsinet din localitatea Breaza un fum dens care ieșea de lângă o proprietate.

Aflându-se în trafic, în zonă, fără a sta pe gânduri a inceput deplasarea către locul cu pricina, totodata anunţănd si evenimentul la 112.

În cel mai scurt timp, pompierul a reuşit stingerea incendiului cu mijloace de prima intervenție, mobilizând şi localnicii în această activitate.

În urma acestei intervenții casa proprietarului a fost salvată în întregime, arzând doar o afumătoare care se afla in imediata apropiere a imobilului.

Pentru profesionalismul şi modul exemplar în care a acţionat, plt. adj. Marin Vasile a fost felicitat de către conducerea ISU Prahova, fiind demn de mulțumiri în fata întregului personal al unității.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fotoalerta-maxima-la-un-centru-de-plasament-din-plopeni-trei-minori-dati-disparuti/?fbclid=IwAR2zB9fnjCxwDy9kEUeDVhdoaCJg8jd3eHONflC-ctW2fTIgq4XWR-RSWVw

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/galerie-fotomizil-orasul-furturilor-de-energie-electrica-sanctiunile-au-curs/?fbclid=IwAR0ZIO-ieiaeNN9RSXOKvT1Koa8BKwkHwWRaHDFfX0TW4crGdK46t-58jxM

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor