logo
RNTV Live

Un ploieștean se judecă cu o primărie de 17 ani dintr-un motiv are întrece orice imaginaţie/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Un ploieștean se judecă cu o primărie de 17 ani dintr-un motiv are întrece orice imaginaţie

De 17 ani, un ploieștean se judecă cu o primărie pentru a demonstra că un drum public trece chiar pe terenul lui. Un proces care pare fără sfârșit și în care de pierdut are doar proprietarul terenului. De partea cealaltă, autoritățile, parte în proces, spun că drumul este trasat corect, iar vina le aparține deținătorilor de terenuri din zonă care nu au respectat planurile inițiale.

Domnul George Szellelki a cumpărat un lot de teren în comuna Blejoi, în zona DN1, chiar lângă Ploiești. Se întâmpla în urmă cu aproape 17 ani. Tot de atunci au început și problemele. Omul dorea să construiască o casă acolo, însă a constatat că un drum, neasfaltat atunci, îi secționează proprietatea.

Așa că omul a căutat răspunsuri la primăria Blejoi. Cum nu le-a primit, a dat în judecată autoritățile.

După aproape 17 ani de proces, George Szellelki crede că este și vina instanțelor prin care a trecut dosarul, dar și a primării Blejoi.

George Szelleki spune că soluția este simplă. Primăria ar trebui să îl despăgubească pentru pierderea suprafeței de teren, ocupată acum de un drum și de gardul unui cartier rezidențial. 

Reprezentanții primăriei Blejoi au refuzat să facă comentarii pe marginea acestui subiect.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/dan-tudor-bcco-ploiesti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor