logo
RNTV Live

Un ploieştean face legea în oraş. Vezi ce a făcut!

indicator interzis staţionarea
Mihai Constantinescu

Un ploieştean face legea în oraş. Vezi ce a făcut!

Nu de puţine orise întâmplă să dăm peste persoane care se cred mai presus de lege şi care, bineînţeles, acţionează în consecinţă. Se întâmplă şi pe strada Iaşului din municipiu. Aici, o persoană a montat propriul său indicator. Acesta a fost montat pe peretele casei şi avertizează şoferii ca staţionearea este interzisă şi că maşina le va fi ridicată în caz contrar.

Deşi este un lucru total ilegal, ne întrebăm dacă omul va duce la bun sfârşit planul său în ceea ce priveşte ridicarea maşinilor. În oraşul nostru. singura instituţie care are în competenţă acest lucru este SGU. În cazul în care lucrătorii SGU ridică o maşină de pe domeniul public, trebuie să ştiţi că pentru a a o recupera este nevoie să achitaţi o amendă în valoare de 450 de lei. La această suma se adaugă alţi 91 de lei pe fiecare zi în care maşina a stat depozitată în locul săecial amenjat pentru maşinile ridicate, adică ceş de pe stada Ghighiului.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/concubin-din-valea-calugareasca/

Vezi şi Vezi şi https://portal.republikanews.ro/record-in-materie-de-alcoolemie/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor