logo
RNTV Live

Un ploieştean face chetă: “Cât costă viitorul unui om? În cazul de mai jos doar 150 RON pe lună”

14264113_10154723143662150_3262302109543679517_n
Raluca Eparu

Pare incredibil că în vreme ce familii întregi au mai multe maşini pentru fiecare dintre membri lor, sunt copii care nu pot ajunge la şcoală pentru că nu au bani de abonamentul p0e mijloacele de transport în comun. O situaţie de acest gen a fost semnalată de Liviu Drăghici, pe facebook. Pe Liviu îl cunosc mulţi ploieşteni pentru că se implică în tot felul de cauze sociale. De data aceasta, el a descoperit un elev care nu-şi pemite să vină la şcoală pentru că familia nu-i poate cumpăra abonamentul de 150 de lei pe lună.  Redăm mai jos povestirea lui Liviu Drăghici pentru a populariza cheta pe care o face el.

“Cat costa viitorul unui om? In cazul de mai jos doar 150 RON pe lună.

Nu am nimic impotriva copiilor care vin la scoala cu nu stiu ce masini sau cu Iphone7 sau orice alt gadget. Dar ii apreciez pe cei care fac eforturi sa isi termine studiile.

Stiu ca sunt multe familii cu probleme, chiar anul trecut cand am acordat cele 15 Burse Performer am avut astfel de cazuri. Dar cand stai fata in fata cu un elev care nu are bani de abonament pentru a continua scoala, realitatea te loveste peste fata.

Nu predau la clasa respectiva dar am auzit o discutie intre dirigintele clasei si un alt profesor. Am cerut mai multe detalii si l-am rugat sa ma puna in legatura cu elevul respectiv. Nu voi da niciun fel de detalii publice legate de situatie (din motive de confidentialitate) dar cine doreste informatii mi le poate cere in privat.

I-am promis persoanei ca luna de luna ii voi da dirigintelui clasei cate 150 RON bani cu care dirigintele ii va cumpara aboanement. I-am pus insa doua conditii:
1. Sa nu aiba mai mult de 10 absente nemotivate
2. Cand va ajunge un om de succes sa ajute la randul sau un elev sa isi termine studiile

Daca printre prietenii mei reali si virtuali sunt persoane care doresc sa ajute o puteti face in 2 moduri:
1. Puteti dona prin mobilpay orice suma incepand cu 10 lei -fara niciun fel de comision in contul Asociatia Ai Carte(https://secure.mobilpay.ro/buy-product/31k2j6er)
2. Daca aveti drum pe la Anticaffe New Experience puteti lasa banii la colegele mele Pantilimon Florentina sau Maftei Roxana specificand ca e pentru abonament (cine doreste poate ramane anonim)

Eu voi posta in fiecare luna poza cu abonamentul iar in momentul in care se va strange suma necesara pentru abonamentul pe tot anul va voi anunta aici pentru a sista donatiile.

Multumesc anticipat tuturor celor care vor ajuta intr-un fel sau altul (fie si cu un share)”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor