Un ploieștean a fost arestat pentru furt

urmărit internaţional Manager de restaurant
cel mai verde complex reziential

La data de 24 iunie a.c., polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești au identificat persoana bănuită în cadrul unui dosar penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În fapt la data de 22 iunie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că din incinta unei societăți comerciale, din zona centrală a municipiului Ploiești ar fi fost sustrase 100 de pachete de țigări.

cel mai verde complex reziential

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au reușit, la scurt timp, identificarea și ulterior depistarea persoanei bănuite, ca fiind un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Ciorani.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul unității de poliție, iar în urma audierilor a recunoscut fapta comisă, înapoind pachetele de țigări persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat, față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii secției nr.1 de poliție Ploiești continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here