logo
RNTV Live

Un ploieştean “a dat lovitura” cu ajutorul unor societăţi tip fantomă. A ajuns apoi direct în atenţia oamenilor legii

fantomaEvaziune fiscală uriaşă
Mihai Constantinescu

Evaziune fiscală uriaşă

Un ploieştean “a dat lovitira” cu ajutorul unor societăţi tip fantomă. A prejudiciat Statul cu 400.000 de lei, iar apoi a ajuns direct în atenţia oamenilor legii.

Ploieşteanul de 37 de ani  a reuşit să prejudicieze Statul din calitatea sa de administrator de societate comercială. Oamenii legii au concluzionat că  în perioada iulie 2011 – ianuarie 2013, bărbatul ar fi înregistrat în evidenţă contabilă operaţiuni comerciale fictive (achiziţii de servicii) derulate în compania unor societăţi comerciale tip fantomă. A produs astfel un prejudiciu bugetului de stat în valoare totală de 431.463 lei.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/rares-adolescentul-nevazator-de-la-liceul-din-ploiesti-este-elev-de-zece-i-se-permite-sau-nu-sa-participe-la-cursuri-cu-insotitor/

Oamenii legii li-u deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de evidenţiere în actele contabile sau în alte documente legale a cheltuielilor care nu au la baza operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive.

Dosarul penal a fost înaintat unității de parchet cu propunere de sesizare a instanței competente să soluționeze cauza.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor