logo
RNTV Live

Un pasaj de cale ferată extrem de vechi, în atenţia primarului din Ploieşti/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Un pasaj de cale ferată extrem de vechi, în atenţia primarului din Ploieşti

Ploieştiul se confruntă în prezent cu o problemă stringentă, în cartierul Râfov. Pasajul de trecere peste calea ferată care exista in vremea comunismului, dar acum se pare că nu mai în atentia celor din Primaria Ploiesti. Refacerea acestui pasaj peste calea ferată ar fluidiza traficul din Bulevardul Bucuresti, şi ar fi o legătura directă a locuitorilor din zona, cu orasul. Liderul cetatenilor care locuiesc in aceasta zona i-a adresat o scrisoare deschisa primarului Andrei Volosevici.

SCRISOARE LOCUITOR CĂTRE PRIMARUL ANDREI VOLOSEVICI

(…) Sa stiti, domnule primar, ca in aceste cartiere pe care le ocoliti si pe care fac pariu ca nu le-ati vizitat in mandatul acesta niciodata traiesc oameni care au crezut in schimbarile pe care le-ati fi putut face si care acum sunt dezamagiti…”

este parte din scrisoarea adresata edilului Andrei Volosevici, de catre ploieşteanului care s-a semnat ironic Agamiţă Dandanache. Cel care a redactat scrisoarea ii povesteste primarului faptul ca sunt in lipsa acestor investitii, din prelungirea strazii Rafov, sunt obligati sa ocoleasca kilometri doar pentru ca unii sunt prea comozi sa gaseasca solutii, motiveaza cetateanul .

SURSA: SCRISOARE LOCUITOR STRADA RÂFOV CĂTRE PRIMARUL ANDREI VOLOSEVICI

“Domnule primar, copiii din aceste cartiere trec aceasta cale ferata spre scoala, pensionarii trec aceasta cale ferata spre linia traseului 22 pentru a avea o legatura cu orasul etc….”, mai adauga acesta. Edilul Andrei Volosevici a vorbit despre aceasta problema in cadrul unei conferinte de presa.

Astfel, din lipsa de legislatie în acest cartier nu pot fi facute recent astfel de investitii atat de necesare pentru locuitori.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-angajat-al-unei-institutii…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaşi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor