logo
RNTV Live

Un pachet economico-social urmează să fie adoptat în ţara noastră/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Un pachet economico-social adoptat in tara noastra este important sa intre in vigoare cat mai rapid. Cresterile la pretul carburantului, ori alte scumpiri ce au secat bugetele romanilor, sunt tot mai greu de suportat de catre acestia. Prezent la Ploiesti, pentru semnarea unui important memorandum ce vizeaza tara noastra, ministrul economiei, Florin Sataru a spus ca se iau masuri viabile pentru a rezolva aceasta criza. Ministrul crede ca si sprijinul agentilor economici ar putea diminua pretul fiecarui produs la raft.

Avem nevoie de masuri clare de sprijin pentru populatie, in lupta cu preturile mari, atat la alimente, cat si carburant ori utilitati. Romanii abia daca mai fac fata traiului greu, in timp ce alte tari adopta tot felul de masuri menite sa sprijine cetatenii.

Si subventionarea carburantului este inca o masura care insa se va sprijini mai de graba agentii economici, si nu neaparat si persoanele fizice.

La acest moment nicio masura de sprijin in domeniul financiar nu a fost clarificata, sau nu au fost inaintate date exacte de la care romanii vor putea fi sprijini de Guvern, pentru a depasi acest blocaj economic.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor