logo
RNTV Live

Un oraş din România, decorat cu ornamente de Crăciun în forma de lenjerie intimă

Ornamete futuriste sau alegere total neinspirată?
Mihai Constantinescu

Ornamente futuriste sau alegere total neinspirată?

Un oraş din România, decorat cu ornamente de Crăciun în forma de lenjerie intimă. Este vorba despre locuitorii din orașul Filiași, județul Dolj. Aici lucrurile stau altfel decât în restul tăţii. Localitatea pare să se pregătească mai degrabă de carnaval şi nu de Crăciun.

În preajma sărbătorilor de iarnă fiecare localitate se pregăteşte cât poate mai bine pentru Crăciun şi Revelion. Cele mai frumoase decoraţiuni de iarnă trebuie să împodobească străzile.

La Filiași cetăţenii au avut anul acesta parte de or surpriză. Decoraţiunile sunt în formă de lenjerie intimă. Chiloţii şi sutienele colorate vor putea fi admirate anul acesta în locul fulgilor de nea sau a steluţelor.

Ornamete futuriste sau alegere total neinspirată?

Primarul oraşului Filiaşi consideră însă că locuitorii nu au înțeles simbolistica acestor decorațiuni.

„Aceste decoraţiuni semnifică un cocor, o pasăre, un fluture, însă dacă vrei să priveşti într-un mod băşcălios seamănă cu lenjeria intimă întâlnită atât la dame, dar şi la bărbaţi“, a declarat Gheorghe Costeluş, primarul oraşului Filiaşi.

sursa greatnews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor