logo
RNTV Live

Un nou plan de măsuri concrete pentru a opri creșterea prețurilor la alimentele bază

B9BF21E0-3495-48F7-BFAF-E68F71942E31
Tudor Teodora

Marcel Ciolacu, liderul social-democraților, a afirmat că plafonarea prețurilor la energie și gaze „impusă de PSD cu mari eforturi” în coaliţia de guvernare a fost soluţia „corectă”. 

„O confirmă, astăzi, INS care anunţă o scădere a inflaţiei cu peste un punct procentual în ianuarie faţă de luna decembrie 2022. Ştiu că nu este suficient. Şi, tocmai de aceea, ne vom concentra în perioada următoare pe un plan de măsuri concrete pentru a stopa creşterea preţurilor la alimentele de bază”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Acesta a anunțat noi scheme de sprijin. „Vom veni cu scheme de sprijin pentru a creşte producţia agricolă românească şi vom impune mecanisme pentru a opri specula pe seama suferinţei oamenilor. Doar aşa putem să ajungem, la sfârşitul anului, la o inflaţie cu o singură cifră”, a transmis preşedintele PSD.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații găsiți aici: Marcel Ciolacu anunță ”un plan de măsuri concrete pentru a stopa creşterea preţurilor la alimentele de bază”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor