logo
RNTV Live

Un nou meci de “care pe care”!

tricolorul - arcada gl
Cristian Anghelescu

Un nou meci de “care pe care”!

Mâine seară, de la ora 17:00, spectatorii care vor veni la Sala Sporturilor “Olimpia” vor avea parte de un nou meci cu valențe europene.

Se vor duela ocupantele locurilor unu și trei, Tricolorul LMV și Arcada Galați, două echipe care și-au anunțat intenția de a ocupa primul loc la finalul întrecerii.

Cum trupa ploieșteană a trecut pe prima poziție în ierarhie în urma amânării meciului Stelei la malul Dunării, este de presupus că acest joc ar putea însemna chiar mai mult decât estimează fanii apropiați fenomenului. Pentru că, în eventualitatea unei victorii de trei puncte a elevilor lui Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu, ecartul dintre combatante ar deveni de zece puncte, lucru care ar arunca Arcada mult mai departe de îndeplinirea obiectivului, ea aflându-se, acum, la șapte lungimi de Tricolorul și cinci de Steaua!

Avantajul meciurilor directe

În sezonul regulat, Tricolorul a reușit două victorii, ambele după meciuri încinse, terminate pe muchie de cuțit!

Primul, la Galați, a fost adjudecat cu 3-2 (17-25, 25-15, 25-17, 23-25, 15-10) iar la Ploiești, în retur, Olteanu&Co. s-au impus dramatic, 3-2 (25:23, 25:19, 21:25, 17:25, 16:14).

Cu echipa lui Nicu Harabagiu ne vom reîntâlni, în afara meciului retur de play-off, și în Final Four-ul Cupei României, în ultimul act al popularei competiții urmând a fi prezente SCM “U” Craiova, Volei Municipal Zalău, Arcada Galați și Tricolorul Ploiești.

Partida de mâine va fi arbitrată de Florin Dragomir și Alexandru Prodana (ambii din București), observator FRV urmând a fi chiar președintele forului, bucureșteanul Gheorghe Vișan.

Declarația antrenorului Sergiu Stancu

Meciul cu trupa gălățeană a fost descris de tehnicianul Tricolorului ca fiind unul greu. Acesta a făcut un apel către cei care iubesc voleiul, andrenalina, să fie prezenți, mâine, la întâlnirea cu sportul de cel mai înalt nivel.

“Sunt convins că vom avea parte de o nouă partidă grea, una în care aportul publicului nostru ne poate ajuta foarte mult! Țin să le mulțumesc spectatorilor pentru prezența în număr mare de la ultimul meci victorios cu Craiova și îi așteptăm să fie alături de noi și mâine” a început tehnicianul.

Stancu a vorbit și despre starea de sănătate a componenților lotului, oferind și câteva elemente despre partenerul de joc.

“Starea de sănătate a jucătorilor nu este chiar cea mai bună, în ideea în care avem câteva probleme. Dar, cu sprijinul staff-ului medical, vom încerca să le remediem până la ora de debut a jocului.

Meciul cu Arcada, ca de astfel toate partidele din play-off, este unul foarte important. Trupa Galațiului, una foarte bună, prezintă un lot alcătuit din mulți jucători cu CV-uri impresionante, o echipă care a fost creată pentru a câștiga! Le-o dorim din toată inima… dar după meciul cu noi!” a conchis Sergiu Stancu.

Meciurile etapei de mâine

În afara jocului dintre Tricolorul LMV Ploiești și Arcada Galați, partidă derbi a etapei și care va debuta la ora 17:00 fiind televizată de Digisport, vor mai avea loc alte patru meciuri:

SCM “U” Craiova – CSM București, play-off, ora 18:00

Steaua București – Volei Municipal Zalău, play-off, ora 19:00, Digisport

Dinamo București – CS “U” Cluj, play-out, ora 16:00

Explorări Baia Mare – Unirea Dej, play-out, ora 18:00

Clasamentul la zi

1       Tricolorul Ploiești      64 pct, 25 jocuri

2       Steaua București                  62 p, 24 jocuri

3       CS Arcada Galați         57 p, 24 jocuri

4       Municipal Zalău          47 p, 25 jocuri

5       SCM “U” Craiova       42 p, 25 jocuri

6       CSM București             41 p, 25 jocuri

sursa: tricolorullmvploiesti

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor