logo
RNTV Live

Un nou eșec, o altă deziluzie, același sictir…

20161030_111114_resized
Cristian Anghelescu

În această dimineață, în fața unor tribune goale – doar 91 de spectatori fiind prezenți la ora de debut a meciului! – a avut loc partida restantă din etapa a VII-a a Ligii Naţionale dintre CSM Ploiești și HCM Râmnicu Vâlcea, confruntare amânată timp de o săptămână din cauza participării trupei ploieștene în Cupa EHF.

Scorul final, 22-42 (8-17) scutește de prea multe comentarii dar vine în completarea afirmațiilor anterioare potrivit cărora este trist ca aceste tinere sportive să fie lăsate pradă deznădejdii de la o vârstă atât de fragedă, neputîndu-se bucura de absolut niciun rezultat pozitiv în această competiție la vârf a handbalului românesc!

Privind sala, implicit pe cei care au ajuns să aplaude prezența sportivelor, nu ai cum să nu te simți jenat și să nu amendezi la infinit circul în care se desfășoară fiecare meci, cu cei doi arbitri încercând să fluiere cât mai încet pentru a nu se face remarcați într-o liniște de mormânt, nefirească la un astfel de eșalon, sau antrenorii, timizi, cuminți chiar, șoptind scheme de joc și alte sfaturi tocmai pentru a nu ieși ei în evidență! Incredibil!

Iar handbalistele Ploieștiului, dornice să iasă din aburul nociv în care au fost lăsate și să încerce multe faze pe cont propriu, au greșit aproape minut de minut sfârșind trist partida, la un alt scor de maidan…

Să nu mă întrebați dacă am sesizat prin sală vreun politician sau chiar conducător al clubului, dintre aceia care nu mai pridideau în campania electorală să ajungă la meciuri, măcar pentru eternele poze! Pentru că, printre cei nici o sută de spectatori, l-aș fi văzut și i-aș fi strâns mâna măcar pentru puterea de a ajunge să-și trăiască „opera bufă” definitivată exemplar! Așa… nu pot decât să-i tratez cu indiferență!

Să vă fie rușine, domnilor, v-ați definitivat capacitățile! Nu mai avem la Ploiești, la CSM, nicio echipă care să trateze sportul la vârf, spre performanță! Poate că nici nu trebuie să ne supărăm prea tare, pentru că nici voi, aleșilor și fixaților în scaunele călduțe, nu ați reușit să performați în niciun proiect, lăsându-ne pe noi, muritorii de rând, să privim la dezastrul generat de nepricepere și deșartă vrere politică! Ambele absurde, de neînțeles!

Casetă

CSM Ploiești – HCM Rm. Vâlcea 22-42 (8-17)

Sala Sporturilor “Olimpia” Ploiești. Spectatori: 91.

CSM Ploiești: Mititelu – Ganea (5 goluri), Mihart (4), Țânțar (3), Gros (2), Văcariu (2), State (2). Am mai evoluat: Marin (1), Ghiuleian (1), A. Șerban (2), Ionescu, Dumitru. Antrenor: daniel Gheorghe.

HCM Rm. Vâlcea: E. Șerban – Gavrilă, Simion, Adespii, Safta, Vălean, Vizitiu. Am mai jucat: Beleska, Stoicănescu, Florică. Antrenor: Constantin Ștefan.

Au arbitrat: Daniel Basso şi Florin Tofan (ambii din Galaţi).

Observator FRH: Ilie Vizitiu (Hunedoara).

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor