logo
RNTV Live

Un nou cutremur a avut loc în Turcia

48f96e12-68cd-477a-aa1a-fdd58a92941b
Pantazi Bianca

Aseara s-a produs un nou cutremur care a zguduit centrul Turciei, acesta a avut loc la ora 21:20, la o adâncime de doar 10 km, așadar fiind un cutremur de suprafață și a avut magnitudine de 5,1. 

Bilanțul victimelor, între timp, a depășit 36 de mii de morți în Turcia și Siria. Salvatorii continuă să găsească suptaviețuitori, chiar dacă a trecut mai mult de o săptămână de la cele două cutremure puternice.

După 178 de ore, o fetiță de numai 6 ani din Turcia a fost găsită în viață.

O organizație caritabilă anunță că o mamă siriană și bebeblușul ei nou-născut au fost salvați din ruinele casei lor afectate de cutremur de două ori într-o săptămână.

Când cutremurul de lunea trecută a făcut o parte dun casa ei din Jindayris să se prăbușească, Dima era însărcinată în șapte luni. Ea a suferit răni ușoare și a născut ulterior, la un spital din Afrin, un băiat pe nume Adnan. S-au întors acasă, numai că aceasta s-a prăbusit complet trei zile mai târziu.

Adnan a fost dus de salvatori la spitalul al-Shifa din Afrin în stare critică, suferind de deshidratare severă și icter, în timp ce Dima a fost tratată pentru o rană gravă la un membru inferior. Abdulkarim Hussein al-Ibrahim, un medic pediatru, a anunțat luni că bebelușul răspunde bine la tratament.

Mai multe știri pe Stiri republika NEWS – Din Ploiesti pentru toata Prahova!

Ne găsești pe pagina de Facebook (4) RepublikaNews | Ploiesti | Facebook

Mai multe informații găsiți aici Cutremur în Turcia și Siria | Cel mai recent bilanț arată peste 36.000 de morți (antena3.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor