logo
RNTV Live

Un minor, căutat din nou de oamenii legii după ce a plecat de la un Centru de plasament din Prahova/ FOTO

dispărut
Mihai Constantinescu

Un minor este căutat din nou de oamenii legii după ce a plecat de la un Centru de plasament din Prahova. Este vorba despre BĂLTESCU ALEXANDRU, în vârstă de 16 ani. A a plecat din incinta Complexului de Servicii Comunitare Raza de Soare Băicoi ieri, în jurul orei 16:00 și nu s-a întors până în prezent.

Nu este prima dată când fuge de la Centru.

Semnalmente: 1,76 înălțime, constituție astenică, greutate 71 kg, păr ondulat, șaten, stil “afro”, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu geacă scurtă de culoare neagră, captușită cu blană de culoare maro având la nivelul brâului legată o cămașă în carouri de culoare roșu cu negru, blugi de culoare neagră, teneși de culoare bleu-marin și căști de protecție a urechilor împotriva frigului de culoare albă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ajutoarele-de-pe-tramvaiul…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesti-plafonul-la-ajutorul…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor