logo
RNTV Live

Un militar din Buzău a fost găsit fără suflare în subsolul unui bloc. Bănuielile rudelor vis-a-vis de gestul său sunt terifiante

S-a spânzurat în subsolul blocului unde locuia/ sursa foto Antena 3
Mihai Constantinescu

S-a spânzurat în subsolul blocului unde locuia

Avea 40 de ani, era încadrat la Batalionul 46 Comunicaţii şi Informatică “General Nicolae Petrescu”, avea o soţie şi o fetită de cinci ani. Nimic nu părea ce este în neregulă. Cel puţin aşa s-a crezut până în momentul în care şi-a pus capăt zilelor. Un militar din Buzău a fost găsit fără suflare de către socrul său. Se pare că acesta s-a sinucis prin spânzurare, chiar la subsolul unde locuia cu chirie.

Socrul bărbatului a fost cel care a făcut şocanta descoperire. Acesta crede că ginerele său a făcut acest gest din cauza presiunilor de la locul de muncă dar şi a numeroaselor certuri din familie, notează cei de la stirilekenald.ro.

“Zicea de comandant că de ce-l trimite numai pe el în misiune. Eu i-am spus că nu trebuie să se dea bătut. Şeful zice, tu mergi mai departe. Nu se face aşa ceva, doar din atât. Cred că a fost laş aici. Mai erau şi certuri în familie. Ziceţi-mi mie o familie în care nu sunt certuri. I-am şi spus, dacă nu se mai poate în familie, tu într-o parte, ea într-o parte, dar a zis că nu vrea, că el ţine la Carina”, a spus socrul militarului.

Poliţia a deschis, conform procedurii,  dosar penal pentru moarte suspectă, cel mai probabil o ancheta urmând a fi preluată de Parchetul Militar.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor